Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη Τωρα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo : Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και .

Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto
Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto from www.zougla.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, .

Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι.

«έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΚΡΗΤΗ: Σήμερα η κηδεία του Ιάκωβου Τσαγκαράκη
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΚΡΗΤΗ: Σήμερα η κηδεία του Ιάκωβου Τσαγκαράκη from www.ekklisiaonline.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες.

«έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Isxyros Seismos Twra Tarakoynhse Thn
Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Isxyros Seismos Twra Tarakoynhse Thn from lh6.googleusercontent.com
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και .

«έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα και κυκλάδες. Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo : Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια παράλια του νησιού, . Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ.